• newsbanner9.jpg
 • newsbanner10.jpg
 • newsbanner37.jpg
 • newsbanner12.jpg
 • newsbanner25.jpg
 • newsbanner5.jpg
 • newsbanner38.jpg
 • newsbanner27.jpg
 • newsbanner50.jpg
 • newsbanner28.jpg
 • newsbanner39.jpg
 • newsbanner56.jpg
 • newsbanner11.jpg
 • newsbanner32.jpg
 • newsbanner29.jpg
 • newsbanner22.jpg
 • newsbanner14.jpg
 • newsbanner4.jpg
 • newsbanner44.jpg
 • newsbanner53.jpg
E-mailadresse:
Fulde navn:
Virksomhed:
Afmeld
Log på
Udskriv

Nyt fra Danske Maritime - DMD 2016

Velkommen til Danish Maritime Days

 

Leder af Jenny N. Braat, adm. direktør, Danske Maritime

Den maritime industri er global. Mange af de maritime virksomheder har mere end 98 procent af deres omsætning ude i verden.

Læs mere

Blå fremtidsforsker udfordrer den maritime industri

 

En af verdens mest anerkendte maritime fremtidsforskere indleder 2. dagen på Danish Maritime Technology Conference. Tør du overhøre hende?

 

Der er nærmest garanti for en indsigtsfuld, underholdende og for nogle sikkert skræmmende halv time, når den blå verdens nok mest anerkendte fremtidsforsker, Kate D. Adamson, indtager podiet torsdag morgen den 27. oktober 2016 på 2. dagen af Danish Maritime Technology Conference under DMD.

Læs mere

Digitization – Maritime Game Changing Innovation

 

Mød prominente oplægsholdere som Tomas Lagerberg, Manager Automation Technologies, ABB og Stefan Matias Nygård, General Manager Portfolio Management, Wärtsilä, når Danske Maritime dykker ned i den digitale udvikling på Danish Maritime Technology Conference 2016.

 

Digitaliseringen har i vid udstrækning allerede revolutioneret vores dagligdag. Smartphonen er blevet vores forlængede arm og vores foretrukne redskab, når vi lytter til musik, betaler regninger, lærer nye ting eller handler. For mange mennesker er den intelligente telefon ligefrem det gravitationspunkt, livet roterer omkring.

Læs mere

 

Energy Efficiency – Optimizing the Maritime Industry

 

Hvordan sikrer vi en stadigt mere energieffektiv skibsfart? Det er et af de spørgsmål, vi stiller på dette års maritime teknologikonference Danish Maritime Technology Conference 2016.

Skibsfart er den mest klimavenlige transportform målt på transporteret godsmængde pr. kilometer. Alligevel er der stadig meget at hente ved at udvikle og anvende løsninger, der øger skibes energieffektivitet – ud fra såvel et klima- og miljøperspektiv som et økonomisk perspektiv.

Læs mere

Ship Design – Building Ships for the Future

 

Banebrydende maritim teknologi – intet mindre. Det er, hvad der skal til, når fremtidens skibe skal bygges. 

 

Den maritime teknologi er under konstant udvikling, og denne udvikling skal vi høre mere om, når emnet ’Ship Design – Building Ships for the Future’ præsenteres på Danish Maritime Technology Conference den 27. oktober 2016.

Læs mere

Meeting Environmental Regulations, Maritime Risk and Safety Demands

 

Den globale maritime regeludvikling er på dagsordenen, når Danske Maritime arrangerer en paneldiskussion som en del af Danish Maritime Technology Conference den 27. oktober 2016.

 

Panelet, som skal diskutere, hvordan den maritime industri bedst imødekommer miljø- og sikkerhedskrav – nu og i fremtiden, består af:

Læs mere

Hør CEO Remi Eriksen, DNV GL, om maritime tendenser

Tidligere i år udgav DNV GL rapporten ’Technology Outlook to 2025’, og deres CEO Remi Eriksen vil tale maritime tendenser på Danish Maritime Technology Conference. 

Rapporten detaljerer klassifikationsselskabets indblik og analyse af både de makro- og mikrotendenser, der er undervejs frem mod 2025. 

Læs mere

Dansk-polsk seminar under DMD

Danske Maritime har sammen med sin polske kollega tilrettelagt et arrangement for maritime virksomheder i de to lande, som både viser forretningsmulighederne og tegner perspektiverne på højt politisk niveau.

Der er inviteret over 350 danske og polske industrivirksomheder til Danske Maritimes og deres polske sidestykke, Forum Okretowes, arrangement den 25. oktober 2016 på Danish Maritime Fair.

Læs mere

Unge åbnede Danish Maritime Days med virksomhedsbesøg rundt i landet

I dagene 10.-13. oktober 2016 havde Danske Maritime, Dansk Metal, Maskinmestrenes Forening, MARCOD og World Careers inviteret skoleelever i hele landet på virksomhedsbesøg under overskriften ’Workforce of the Future’.

 

Arrangementerne var en forløber til Danish Maritime Days og gav de unge en mulighed for at se og opleve, hvad den maritime industri i Danmark har at byde på. I forbindelse med virksomhedsbesøgene blev eleverne præsenteret for uddannelses- og karrieremuligheder, der knytter sig til den maritime industri.  

Læs mere

IMO’s miljøkomite har tre vigtige emner på London-møde

Ballastvand, kvælstof og svovl er øverst på dagsorden i London hos IMO’s miljøkomite den 24.-28. oktober 2016, og Danske Maritime er med på mødet.

Det kommende møde i IMO’s miljøkomite (MEP i London, som foregår samtidig med Danish Maritime Days, kommer til at træffe nogle vigtige principbeslutninger.

Læs mere

Mød Danske Maritimes medlemmer på Danish Maritime Fair 2016

Se hele udstillerlisten på Danish Maritime Fair

Mød blandt andre:

Læs mere

Kalender

24. oktober 2016: Kl.15-17. Danish Shipowners' Association, Danish Maritime, Green Ship of the Future, Blue INNOShip and Carbon War Room invite you to join us for a panel discussion on shipping's low carbon future at Danish Maritime Days.

25. oktober 2016: Danske Maritime arrangerer seminar for danske maritime virksomheder og polske værfter og myndigheder under Danish Maritime Days. Det foregår på Danish Maritime Fair. Hør mere hos Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

26.-27. oktober 2016: Danish Maritime Technology Conference, Lokomotivværkstedet i København, arrangeret af Danske Maritime og medlemmer. 

30. oktober - 2. november 2016: Danske Maritime og medlemmer deltager i Dubai Maritime Week og SeaTrade-konferencen sammen med erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen. Hør mere hos projektleder Klaus Rostell,  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

25. november 2016: ShippingWatch og Blue MBA, CBS' Executive MBA in Shipping & Logistics, afholder maritim konference i Singapore.

 

Arrangementerne er en forløber til Danish Maritime Days og giver de unge en mulighed for at se og opleve, hvad den maritime industri i Danmark har at byde på. I forbindelse med virksomhedsbesøgene vil eleverne blive præsenteret for uddannelses- og karrieremuligheder, der knytter sig til den maritime industri. 

København

Danske Maritime
Symfonivej 18, 2730 Herlev


Tlf.: 33 13 24 16

E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bruxelles

Danish Maritime
79, Rue du Cornet, 1040 Bruxelles


Tlf.: +32 (02) 230 6934